Εκτύπωση

Η  Google  προσφορά μας.

Η TIShost.gr συνεργάζεται με την Google  και δίνει την δυνατότητα σε κάθε νέο πελάτη της να ανακαλύψει πως μπορεί να προβληθεί online και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο site  του με το Google AdWords.

Αποκτήστε διετές πακέτο φιλοξενίας ή την ιστοσελίδα της επιλογής σας και αποκτήστε ένα κουπόνι δωρεάν διαφήμισης στην Google , αξίας 50 €.

 

Τι είναι το  Google AdWords

Το  Google AdWords είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα online διαφήμισης στον κόσμο και δίνει την δυνατότητα προβολής του  site  σας σε εκατομύρια χρήστες , ακριβώς την στιγμή που αναζητούν στο Google τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχετε.

Το  Google AdWords σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με πιθανούς πελάτες στο κατάλληλο μέρος και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, εμφανίζοντας στοχευμένες διαφημίσεις κειμένου στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google ή αν το επιλέξετε, και σε άλλα συνεργαζόμενα site του Google.

 

Πως να το αποκτήσετε

Με την αγορά διετές πακέτου φιλοξενίας ή με την δημιουργία της ιστοσελίδας σας , θα λάβετε με  email τον κωδικό Δωρεάν Διαφήμισης στο Google.Αντιστοιχεί 1 κουπόνι Google AdWords  σε κάθε πελάτη και υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης της διαφήμισής σας από εσάς.

Καλάθι αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.